Wandelvierdaagse vanuit het Koos Vorrinkhuis

In de week van 30 oktober tot en met 2 november 2017 vindt de traditionele wandelvierdaagse vanuit het Koos Vorrinkhuis weer plaats. Cor en Marijke den Heijer hebben weer vier routes uitgezet, de eerste en de laatste (halve) dag van 10 kilometer en de tussenliggende dagen van 17 kilometer.

In dezelfde tijd vindt in het Koos Vorrinkhuis de fotosafari plaats. Als de een van fotograferen houdt en de ander van wandelen is dit een unieke gelegenheid om samen in het huis te verblijven terwijl toch ieder zijn eigen bezigheden heeft. Voor beide groepen (wandel4daagse en fotosafari) wordt gezamenlijk gekookt.

Kosten:  € 130,-  p.p. voor Nivon-leden,  € 155,-  p.p. voor niet leden. Hierbij is de maaltijd inbegrepen. U moet zelf voor beddengoed zorgen of dit in het huis huren.

info: cm.denheijer@online.nl of tel 071 5411767. Boeken (aanmeldingsecretaris) : koosvorrinkhuis@nivon.nl of 088 0990983

Attentie: twee weken voor aanvang wordt op basis van het aantal aanmeldingen besloten of deze activiteit doorgang kan vinden.