Vanaf 1 juni 2020

Op 1 juni gaat het Natuurvriendenhuis weer open. In ieder geval in juni beperkt, dwz dat elk “huishouden”van 1 of meer personen een eigen kamer of kamers krijgt. Aan deze kamer/kamers is een toegewezen wc en douche verbonden. Omdat er extar hygiene-maatregelen genomen moeten worden

Eigen kamer toeslag  (niet van toepassing in “Corona-tijd”)

Een Natuurvriendenhuis verhuurt geen kamers maar bedden. Meestal is het mogelijk een eigen kamer te krijgen, maar dit is afhankelijk van de (komende) bezetting. En dan nog zou er een andere gast bij u op de kamer kunnen komen. Dit komt niet vaak voor, maar als u dit in ons huis wilt voorkomen kunt u voor €5,- per geboekt bed per nacht er voor zorgen dat u altijd een eigen kamer hebt. Dit is natuurlijk niet nodig als u alle bedden in een kamer huurt, bijvoorbeeld 3 personen in een 3 persoonskamer. Het Koos Vorrinkhuis heeft 2, 3, 4, en 5 persoonskamers.

Deze toeslagmogelijkheid geldt bij individuele boekingen en bij arrangementen. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit bij de boeking aangeven. Bij een internetboeking onder “opmerkingen”.

Zalen (algemeen en exclusief gebruik)

Het Koos Vorrinkhuis beschikt over 3 zalen: de Bovenkamer (vooral een vergader- en cursusruimte, 20 personen), de Kleine Zaal (max ongeveer 45 (zit)plaatsen) en de Grote Zaal (max ongeveer 65  (zit)plaatsen). In een theateropstelling zijn (veel) meer stoelen te plaatsen. In alle zalen is geluidsapparatuur en een beamer aanwezig. In het algemeen zijn de zalen bestemd voor gedeeld gebruik door de logerende gasten.

Als het hele huis door één groep afgehuurd is kan de huurder ook van de zalen gebruik maken.

Exclusief gebruik van zalen door logerende groepen die niet het hele huis gehuurd hebben kan alleen wanneer dit vooraf met de aanmeldsecretaris geregeld is. Hieraan zijn kosten verbonden: Bovenkamer € 100,- per dag, Kleine zaal €100,- per dag, Grote zaal €150,- per dag.

Zaalverhuur zonder overnachting.  De zalen kunnen ook gehuurd worden zonder dat er overnacht wordt, al dan niet met (mede)gebruik van de (grote) keuken. De zaalhuur kan variëren en is meestal voor de boven- en kleine zaal € 100,- per dagdeel en voor de grote zaal € 150,- per dagdeel. (Mede)gebruik van de keuken wordt ook in rekening gebracht. Voor meer  informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u de aanmeldsecretaris mailen of bellen 088-0990983 (e-mailen heeft de voorkeur).

(disclaimer)  Het Koos Vorrinkhuis is een onderdeel van onze vrijwilligersorganisatie Nivon. Zaalverhuur moet passen binnen de doelstelling van de vereniging Nivon.  Dit ter beoordeling van de Beheercommissie Koos Vorrinkhuis

Informatie

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink
Koudelaan 16
3749 AM Lage Vuursche

[/av_button_big]