Boeken alleen bij aanmeldsecretariaat of via internet

Boeken kan bij het aanmeldsecretariaat (email: koosvorrinkhuis@nivon.nl  of telefoon 0880990983). Eenvoudige boekingen ontvangen we ook graag via de boekingspagina op deze website.

Voor algemene inlichtingen en informatie over beschikbaarheid kan ook kan ook met de huiswacht van het Koos Vorrinkhuis (KVH) zelf gebeld worden: 0880990963.

Aankomst en vertrektijden

U kunt bij aankomst vanaf 14:00 uur uw kamer betrekken. Op de dag van vertrek levert u uw kamer(s) op om uiterlijk 11:00 uur.

Dit zijn de formele tijden waar u rekening mee moet houden. Als de omstandigheden het toelaten kunt u via het aanmeldsecretariaat of de huiswacht iets anders afspreken. Veel is in overleg mogelijk, maar helaas niet alles.

Dit betreft ook het gebruik maken van ons huis na en voor aankomst en vertrek. Veel is in overleg mogelijk, maar helaas niet alles.

Geen huisdieren

Om meerdere redenen kunnen huisdieren niet in ons huis verblijven. Een uitzondering is er voor officieel erkende en gecertificeerde hulphonden.

Onze zalen (algemeen en exclusief gebruik)*

Het Koos Vorrinkhuis beschikt op de begane grond over 2 zalen: Kleine zaal ca. 25 personen en de grote zaal ca. 65 personen. Dit betreft dan het aantal reguliere zitplaatsen. Maar in een theateropstelling zijn (veel) meer stoelen te plaatsen. In alle zalen is geluidsapparatuur en een beamer/scherm aanwezig. Op de eerste verdieping is er nog een vergaderzaal voor ca. 15 personen.

Tenzij de zalen aan groepen zijn verhuurd zijn ze bestemd voor gedeeld gebruik door onze logerende gasten. Bij huur van het volledige KVH zijn zalen en keukengebruik inclusief.

Exclusief gebruik van zalen door groepen *

Dit kan alleen wanneer dit vooraf met het aanmeldsecretariaat is geregeld. Hieraan zijn kosten verbonden: Kleine zaal €140 per dagdeel en grote zaal €210 per dagdeel. De vergaderruimte 140 €. Afhankelijk van het aantal geboekte overnachtingen wordt een korting op de zaalhuur berekend. Dit gebeurt in overleg met het aanmeldsecretariaat.

Zaalverhuur zonder overnachting.

Onze zalen kunnen, vanaf 2 maanden voor de boekingsdatum, ook gehuurd worden zonder dat er overnacht wordt waarbij dan het (mede)gebruik van de keuken is inbegrepen.

Voor meer  informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met het aanmeldsecretariaat: Email koosvorrinkhuis@nivon.nl; telefoon 088-0990983

Bij zaalhuur gaan we uit van de volgende dagdelen: 9-13, 14-18, 19-23 uur.

* (disclaimer)  Het Koos Vorrinkhuis is een onderdeel van onze vrijwilligersorganisatie Nivon Natuurvrienden. Zaalverhuur/zaalgebruik moet passen binnen de doelstelling van de vereniging Nivon.  Dit ter beoordeling van de Beheercommissie Koos Vorrinkhuis

Informatie

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink Koudelaan 16 3749 AM Lage Vuursche
088-0990963 (receptie)
088-0990983 (boekingen)
Netwerk Nivonhuizen