Corona: (1) Schoonmaaktoeslag,  (2) Boeken alleen bij aanmeldsecretariaat of via internet

(1) In verband met het tegengaan van infectie met het Covid-19 virus wordt het huis extra schoongemaakt. Dit geldt ook voor elke kamer nadat u als gast vertrokken bent. Het Nivon heeft centraal besloten hiervoor een tijdelijke toeslag van € 12,50 per kamer per verblijf in te voeren. Dit geldt voor individuele gasten, bij groepsboekingen worden hierover per boeking afspraken gemaakt.

(2) gebruikelijk was het dat u bij  de huiswacht kon boeken wanneer uw verblijf binnen acht dagen na de boeking begint. In verband met het zorgvuldig regelen van de anti-corona-maatregelen kan dat nu niet, boeken kan alleen bij het aanmeldsecretariaat (koosvorrinkhuis@nivon.nl / 088 0990983) of via de boekingspagina op deze website.  Informatie kan wel bij het huis opgevraagd worden. (088 – 0990963)

Zalen (algemeen en exclusief gebruik)

Het Koos Vorrinkhuis beschikt over 3 zalen: de Bovenkamer (vooral een vergader- en cursusruimte, 20 personen), de Kleine Zaal (max ongeveer 45 (zit)plaatsen) en de Grote Zaal (max ongeveer 65  (zit)plaatsen). In een theateropstelling zijn (veel) meer stoelen te plaatsen. In alle zalen is geluidsapparatuur en een beamer aanwezig. In het algemeen zijn de zalen bestemd voor gedeeld gebruik door de logerende gasten.

Als het hele huis door één groep afgehuurd is kan de huurder ook van de zalen gebruik maken.

Exclusief gebruik van zalen door logerende groepen die niet het hele huis gehuurd hebben kan alleen wanneer dit vooraf met de aanmeldsecretaris geregeld is. Hieraan zijn kosten verbonden: Bovenkamer € 100,- per dag, Kleine zaal €100,- per dag, Grote zaal €150,- per dag.

Zaalverhuur zonder overnachting.  De zalen kunnen ook gehuurd worden zonder dat er overnacht wordt, al dan niet met (mede)gebruik van de (grote) keuken. De zaalhuur kan variëren en is meestal voor de boven- en kleine zaal € 100,- per dagdeel en voor de grote zaal € 150,- per dagdeel. (Mede)gebruik van de keuken wordt ook in rekening gebracht. Voor meer  informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u de aanmeldsecretaris mailen of bellen 088-0990983 (e-mailen heeft de voorkeur).

(disclaimer)  Het Koos Vorrinkhuis is een onderdeel van onze vrijwilligersorganisatie Nivon. Zaalverhuur moet passen binnen de doelstelling van de vereniging Nivon.  Dit ter beoordeling van de Beheercommissie Koos Vorrinkhuis

Informatie

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink
Koudelaan 16
3749 AM Lage Vuursche

[/av_button_big]